There Is No Such Thing As A Second Impression.
Don’t miss anything. Follow Us.
WELKOM BIJ EYE PRESENT
06 18 72 33 40
Top
Image Alt

Mijn klas in de krant

Mijn klas in de krant

Iedere dag weer staat het nieuws bol van gebeurtenissen in de wereld. Op televisie, het internet, social media en in de krant. Nieuws dat je raakt of blij maakt maar ook inspireert en in beweging brengt.

Ook in je eigen klas gebeurt van alles, iedere dag weer. Wat ben je bijvoorbeeld deze week aan het doen? Werk je aan een project of leer je iets over een specifiek onderwerp of ben je iets aan het maken? Doe je dat alleen, met de klas of misschien wel met de hele school?

Wat is nu mooier om hiervan een creatief verslag te maken zodat je alles nog eens kunt terugkijken. Hoe ben je begonnen, welke stappen heb je gemaakt maar ook hoe is het uiteindelijk allemaal afgelopen? En heb je geleerd hoe te werken of inzichten verkregen om dingen anders te omschrijven.

Mijn klas in de krant is een workshop waarin je met de klas een eigen krant gaat maken. Hoe doe je dat? Nou net als bij een echte krant. De klas is de redactie dus er moeten verschillende taken worden uitgevoerd. De hoofdredacteur heeft de leiding, er moeten teksten worden geschreven en foto’s worden gemaakt. Welke onderwerpen komen aan bod en… oh ja, in een krant staan ook advertenties. Wie zullen we daarvoor benaderen. Dit laatste is echt een taak voor de afdeling Marketing & Sales. Het gezamenlijke doel is een fantastische voorpagina van een krant te maken in de vorm van een presentatie voor op school en voor thuis.

Wil je meer weten over deze workshop of wil je hiermee direct aan de slag? Klik dan nu op Ik wil  / meer weten

Instructeur:

Associate Professor