There Is No Such Thing As A Second Impression.
Don’t miss anything. Follow Us.
WELKOM BIJ EYE PRESENT
06 18 72 33 40
Top
Image Alt

FAQ

Ik vind /

mijn antwoord

Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Maar ook handige tips aan de hand van vragen van anderen. Heb jij een tip voor deze pagina? Stuur mij dan je reactie via het contactformulier op. Dank voor je medewerking alvast!

Waar kan ik voorbeelden vinden van Templates voor presentaties?

Op de pagina ‘Ons aanbod’ vind je enkele voorbeelden van lege Templates die je kunt gebruiken voor het opmaken van presentaties. (inclusief service en prijzen)

Ik ben een presentatie aan het voorbereiden. Waar dien ik rekening mee te houden?

Je bent je aan het voorbereiden op een presentatie. Verschillende aspecten spelen een belangrijke rol in je voorbereiding. Stuur de vragen die je hierover hebt naar welcome@eye-present en ik neem z.s.m.  contact met je op.

Ik wil een presentatie en presentatie-ervaringen delen. Kan dat ook?

Je wilt een presentatie of je ervaringen m.b.t. een presentatie delen via Eye Present. Dat kan door je presentatie met begeleidende tekst te sturen naar welcome@eye-present. Ik neem contact met je op over de vervolgstappen.

Ik heb veel gehoord over Prezi en zou hier graag meer over weten?

Eye Present werkt samen met Prezi-les. Vul het contactformulier in en je wordt spoedig nader geïnformeerd over de mogelijkheden.

Ik heb mijn presentatie gereed. Kan ik deze toetsen bij Eye Present?

Je kunt je presentatie ter beoordeling voorleggen. Dit kan online, waarbij je aangeeft wat je graag zou willen weten. Je kunt ook een afspraak maken voor een consult. Dit kan telefonisch of op locatie. Neem contact met mij op voor een afspraak.

Waarom is presenteren in de huisstijl zo belangrijk?

Naar mate de jaren vorderen zie je dat organisaties ‘makkelijker’ omgaan met de huisstijl van de organisatie. Met als gevolg dat er teveel consessies worden gedaan. Huisstijl is de identiteit van de organisatie! Iets om trots op te zijn, iets om te koesteren.

Hoe begin ik een presentatie?

Voor je begint met je presentatie is het verstandig stil te staan en jezelf een aantal vragen te stellen. Bijvoorbeeld: Wat en wie wil ik bereiken? Eye Present houd je een spiegel voor en helpt je middels coachings-sessies op weg.

Ik ben geïnteresseerd in één van de Templates. Hoe kom ik in het bezit hiervan?

Je wilt gebruik maken van één van de Templates die je op de website ziet staan. Noteer de naam van de Template, klik op de button  ‘Ik wil meer weten’ en vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Ik neem aansluitend contact met je op om verdere  stappen te bespreken.

Ik werk in PowerPoint. Kan ik mijn presentaties ook overzetten naar Prezi?

Voorbeeld: Je werkt al geruime tijd in PowerPoint, een voor jou een vertrouwde omgeving om je presentaties in op te maken. Het is relatief eenvoudig je slides over te zetten naar naar Prezi. Echter daarmee creëer je niet direct een spetterende presentatie.

Ik help je graag met deze relatief eenvoudige stappen. Zo kun je straks zelf kiezen welke optie (keynote/PPT/Prezi) de beste is voor jouw presentatie.