There Is No Such Thing As A Second Impression.
Don’t miss anything. Follow Us.
WELKOM BIJ EYE PRESENT
06 18 72 33 40
Top

Ik help /

leerlingen leren

Ik leer mijn leerlingen ontdekken wat hoofdzaken en bijzaken zijn. Waardoor ze begrijpen, inzichten krijgen en kennis kunnen vertalen in een effectieve presentatie en deze delen. Ik leer mijn leerlingen leren!

Ik doe dit samen met Eye Present want Eye Present voorziet in creatieve workshops waarbij ik geen enkele voorbereiding hoef te treffen. Al het lesmateriaal en de techniek (laptops en software) worden verzorgd door Eye Present. Het aanbod van Eye Present is veelzijdig en zeer snel inzetbaar, bijvoorbeeld als alternatief bij ziektegevallen van collega’s. Daarom kies ik voor Eye Present.

Ik ben leerkracht primair onderwijs

Ik werk samen met Eye Present want Eye Present heeft een compleet programma met passend onderwijs, creatieve workshops over presentaties maken en presentaties geven. Door de werkwijze van Eye Present leren mijn leerlingen leren door samen te werken, verschillende tools zoals PPT en Prezi, maar ook kennis te ontdekken. Én deze te delen met de klas, de school en andere scholen.

Enkele voorbeelden:

  • Hoe maak ik een presentatie?
  • Ik kan presenteren!
  • Mijn klas in de krant.
  • Wenskaarten maken.
  • Brandveiligheid.
  • Ik weet hoe Prezi werkt.

Eye Present heeft mijn voorkeur omdat bij de programma’s van Eye Present ingegaan wordt op kennis verzamelen, kennis overzichtelijk maken en mijn boodschap op krachtige wijze vertalen in een inspirerende dynamische presentatie. Eye Present is er voor de mijn studenten én voor mij als leerkracht.

Enkele voorbeelden:

  • Creatief & Dynamische presenteren.
  • De techniek van een presentatie.
  • Ik weet precies hoe Prezi werkt.

“Als ik jou vraag te laten zien wat je kan, zou je laten zien wat je kan. Maar dan weet ik meteen ook wat je niet kan, want dat laat je niet zien.“

Johan Cruijf

Voetballer, trainer, collumnist, initiatiefnemer Cruijffacademie (1947-2016)

“Leren is een levenslang proces om op de hoogte te blijven van veranderingen. De meest urgente taak is mensen te leren hoe te leren.“

Peter F Drucker

Amerikaans Management Consultant en auteur (1909-2005)

“De beste manier om te leren is om er les in te geven.“

Seneca

Romeins filosoof, staatsman en toneelschrijver (4 voor Christus - 65 na Christus)