There Is No Such Thing As A Second Impression.
Don’t miss anything. Follow Us.
WELKOM BIJ EYE PRESENT
06 18 72 33 40
Top
Image Alt

Ik ben / Eye Present

Presenteren is meer dan informatie overdragen of een verhaaltje vertellen. Presenteren is een direct contact met jouw relatie. Dé kans te proeven waar een behoefte ligt en te laten zien waar jouw kracht ligt in relatie daarmee. Een creatieve en effectieve presentatie is hierbij van essentieel belang. Eye Present benaderd dit vanuit jouw wens, jouw zoekvraag. En daar spelen meer factoren een rol dan enkel het opmaken van een presentatie. De kernvraag die Eye Present je voorlegt is: Hoe leg je middels je boodschap het contact met je publiek?

Ik ben /

Haije Wout Swart

WEB-Hypovisie-Preferred-Partners-foto-Ruben-Cress_3-blackwhite

Haije Wout Swart

Oprichter / instructeur / motivator

Een nuchtere Tukker met een flinke dosis Fries bloed. Mijn creatieve roots liggen in de muziek, het passend onderwijs en de entertainmentbranche. Podium en onderwijs ervaringen die ik graag met je deel in voorbereiding op jouw ‘optreden’. Een geweldige tijd die gevolgd werd door nog een bijzondere fase: Retail Manager bij Albert Heijn. 180 graden de andere kant op of toch niet helemaal? Luisteren naar de teams en hen laten excelleren door met veel positieve energie en vertrouwen, elke dag weer, de klant in de winkel te verrassen.

Aansluitend ben ik een werving-, selectie-, organisatiebureau gestart. En heb ik trainers, leerkrachten, artiesten, het onderwijs en organisaties begeleid bij de programmering van passend onderwijs met trainingen, workshops, educatieve formats en de muzikale omlijsting van gelegenheden. Het gevolg: een landelijk netwerk met meer dan 8000 trainers, docenten, kunstenaars, workshopleiders en artiesten. En een veelvoud aan relaties in het onderwijs, bij overheidsinstanties en bedrijven in heel Nederland. De puzzel is compleet en de stukjes sluiten op elkaar aan, Eye Present is het logische gevolg van al deze ervaringen.

De naam en het logo.
Eye Present staat voor: ik laat zien, ik presenteer mezelf, mijn verhaal, mijn product,.. Het staat voor het beheersen van je boodschap en hoe dit in je verhaal en presentatie tot uitdrukking komt, informatief, uitnodigend, inspirerend. Eye Present is een overtuigend statement.
Paars, de kleur van verder zien dan je kunt kijken, van inspiratie en van visie, is de dope onder de kleuren.
Blauw is de kleur die staat voor de geest, de intelligentie en het verstand en wordt gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Maar ook als de kleur van loyaliteit, integriteit, oprechtheid, geduld, sympathie, vriendelijkheid en waarheid.

“Ieder kan van ieder leren.“

Moritz Lazarus

Joods filosoof en psycholoog 1824-1903

“Het is eigenlijk verdrietig dat wij zo weinig en zo slecht kunnen vertellen, wat dat schone is, dat wij in een werk laten zien.“

Carel Vosmaer

Nederlands auteur 1826-1888

“Ik verlies nooit. Ofwel, win ik. Ofwel, leer ik. “

Nelson Mandela

Vrijheidsstrijder en voormalig President van Zuid-Afrika 1918 - 2013

FAQs

Waar kan ik voorbeelden vinden van Templates voor presentaties?

Op de pagina ‘Ons aanbod’ vind je enkele voorbeelden van lege Templates die je kunt gebruiken voor het opmaken van presentaties.

Ik heb veel gehoord over Prezi en zou hier graag meer over weten?

Eye Present werkt samen met Prezi-les. Vul het contactformulier in en je wordt spoedig nader geïnformeerd over de mogelijkheden.

Ik heb mijn presentatie gereed. Kan ik deze toetsen bij Eye Present?

Je kunt je presentatie ter beoordeling voorleggen. Dit kan online waarbij je aangeeft wat je graag zou willen weten. Je kunt ook een afspraak maken voor een consult. Dit kan telefonisch of op locatie. Neem contact met mij op voor een afspraak.